Braderie Katwijk 15 september 2014

Zondag 15 september 2024 heeft het dorp Katwijk veel georganiseerd om geld in te zamelen voor de restauratie van de Martinuskerk aldaar onder het motto: “Steun kroonjuweel Katwijk”.

Hobbycentrum Cuijk was daar ook vertegenwoordigd: in een kraampje konden bezoekers zien en informatie krijgen over de diverse hobby’s van het centrum.

Open Dag 14 september 2024

De Open Dag in het hobbycentrum te Cuijk was een succes.

Veel belangstellenden kwamen het centrum bezoeken en konden zien hoe enthousiaste deelnemers met hun hobby bezig waren. 

Cuijkse Golfdag

Zaterdag 31 augustus 2024 werd de jaarlijkse Cuijkse Golfdag in Afferden georganiseerd. Op deze dag werd naast een gezellig samenzijn van de Cuijkse Golfers ook een geldbedrag ingezameld. Het goede doel van dit jaar was het Hobbycentrum Cuijk. Er werd een cheque van € 500,00 overhandigd aan voorzitter Hans Cranen.

Vlaggetjes voor het Proeflokaal

Op zondag 25 augustus 2024 was er het Proeflokaal op de Markt in Cuijk. Een happening waarbij plaatselijk gebrouwen bier en wijn geproefd kon worden. Dat feest werd opgeleukt met een slinger van zo’n 80 meter waaraan kleurrijke vlaggetjes en vaantjes hingen. Een aantal deelnemers van het hobbycentrum heeft hier weken van tevoren aan gewerkt met een resultaat om trots op te zijn.

Nieuwe hobby: Creatief met papier

Vanaf 21 augustus 2024 gaat het Hobbycentrum Cuijk starten met een nieuwe hobby, te weten: 

CREATIEF MET PAPIER.

Veel mensen willen iets moois kunnen maken van papier en dat dan doen op verschillende manieren en diverse technieken

Deze technieken zijn:

kaarten maken

origami

journalen

papier mache