Tijdelijke sluiting

De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt en mede daardoor wordt het steeds moeilijker om het hobbycentrum verantwoord open te houden. De besmettingen zijn hoog en er is inmiddels ook weer een variant die nog weer besmettelijker is. Ook is de 1,5 meter nu weer verplicht geworden. Onze ruimtes binnen het hobbycentrum bieden nu onvoldoende veiligheid om voldoende afstand te kunnen houden. Daarnaast is het zeker niet het goede voorbeeld als veel voorzieningen dicht moeten of dicht gaan en dat wij dan als hobbycentrum open blijven terwijl we de maatregelen niet goed kunnen handhaven.

Het bestuur heeft daarom besloten om met ingang van komende maandag (29 nov.) het hobbycentrum in de maand december gesloten te houden. Als de situatie het toelaat kunnen we hopelijk in januari weer open, maar dat laten we tijdig weten.

Voor wat betreft de bijdrage over dit jaar (€ 12,50) zal er geen aanpassing plaatsvinden. Het bedrag is niet groot en we hebben daartegenover een volle maand faciliteiten kunnen bieden. Wij denken dat dat redelijk is en geen bezwaren oproept. Indien er volgend jaar een substantieel deel van het jaar moet worden gesloten vanwege corona, dan zullen wij nader bezien of en in hoeverre de jaarbijdrage zou moeten worden aangepast. 

Voor de deelnemers die in het hobbycentrum eigen spullen en werkstukken hebben staan kunnen die, als je dat zelf wilt, ophalen op a.s. donderdagmiddag 2 december tussen 13.00u en 15.00 u. Voor de keramiek-deelnemers is het volgende van belang. De klei in de emmers blijft goed. De werkstukken waar je mee bezig bent kun je ophalen en thuis nat houden. De werkstukken die liggen te drogen kunnen blijven liggen.

We hopen de volgende keer beter nieuws te kunnen brengen.

Het bestuur wenst nu alvast iedereen hele fijne feestdagen. Blijf gezond en we zien elkaar volgend jaar.

Geplaatst in Uncategorized.