We gaan weer open

De coronaproblemen zijn gelukkig wat gunstiger geworden en het kabinet gaat stapsgewijs versoepelen. Van de nodige deelnemers hebben wij inmiddels ook al begrepen dat men ernaar uitziet om weer naar het hobbycentrum te kunnen komen. Het bestuur heeft hier over vergaderd en we hebben besloten om weer te starten op maandag 24 januari. Natuurlijk moeten we nog wél de nodige voorzichtigheid in acht nemen en daarom vragen we jullie om bij binnenkomst een mondkapje te dragen en dat op te houden ook als je zit. Als je bij het zitten 1,5m afstand kunt houden dan mag het mondkapje af. Bij te grote drukte zal de koffiepauze in je eigen hobbykamer plaatsvinden. Het bestuur vraagt aan iedereen om daarbij ook vooral zelf verantwoordelijkheid te nemen en er voor te zorgen dat we zo veilig mogelijk functioneren. Een verantwoordelijkheid die niet alleen van belang is voor jezelf, maar zeker ook voor de ander. 

Verder kunnen we jullie melden dat we op zaterdag 19 februari een officiële opening met aansluitend een open dag willen houden. Nadere informatie hierover volgt nog.

Wij verheugen ons erop om jullie vanaf aanstaande maandag weer te mogen begroeten en hopelijk kunnen we dan voortaan open blijven.

Geplaatst in Uncategorized.